Miljø og Kvalitet

Vi tænker på miljøet

Vi har gennem BASF adgang til deres miljøvenlige alternativ til de klassiske EPS-perler nemlig Styropor® BMB og Neopor® BMB som er fremstillet efter Biomass Balance metoden. En fremstillingsmetode som giver op til 80% reduktion i CO2 udledning i forhold til standard EPS-produkter. 

Danpor A/S arbejder hele tiden på at kunne levere den mest miljørigtige løsning. Derfor tilbyder vi alle vores produkter produceret med BASFs miljøvenlige EPS-perler.

● Neopor® BMB (Biomass-balance) - reducerer CO2 udledningen med op til 80%, sammenlignet med standard EPS-produkter.
● Neopor® F 5 Mcycled - indeholder 10% genbrugsmateriale.

REDcert standarderne fokuserer på reduktion af drivhusgasser gennem værdikæden, bæredygtig arealanvendelse, land use change, beskyttelse af bl.a. natur og social bæredygtighed for råvareproduktion. REDcert kræver en minimumbesparelse af drivhusgasemissioner på 60% fra januar 2018. Alle biomasser og færdig brændsel skal overholde  bæredygtighedsprincipperne. 

Neopor® og Politerm® BLU er registreret i databasen Nordic Svanen, for byggeprodukter, som kan anvendes/indgå i Svanemærket byggeri.

Hos Danpor A/S har vi vores egen flåde af lastbiler. Alle vores lastbiler er nye modeller med den nyeste teknologi, som bl.a. giver en stor brændstofbesparelse, ved levering af vores produkter. Vi forsøger ikke at køre med halve læs, og gør logistikken så rationel som muligt.Klimacertifikat DCC

 

 

Kvaliteten er altid i top

Danpor A/S har i en lang årrække været partner med BASF i Tyskland. BASF er verdens førende producent af råvarer til EPS industrien.

BASF leverer alle vores råvarer, og som gør at vi altid leverer EPS-produkter i højeste og bedste kvalitet.

Det er vigtigt for Danpor A/S, at kvalitet og service altid er i højsædet. Vi har stor fokus på vores kunders ønsker og behov.