Miljø og Kvalitet

Vi tænker på miljøet

Råvaren(Neopor®)til EPS produktionen får vi fra vores leverandør BASF i Tyskland. BASF er verdens førende producent af råvarer til EPS industrien.

Processen starter med at tilfører råvarerne vanddam, hvorved perlen opskummes til den ønskede størrelse, alt efter hvilket produkt den skal brugs til. EPS perler består af 98% luft og 2% råmateriale.

Vi har gennem BASF adgang til Biomas og dette gør at vi kan levere miljørigtig EPS. Danpor A/S arbejder hele tiden på den mest miljørigtige løsning.

Neopor® ligger i databasen Nordic Svanen.

Hos Danpor A/S har vi vores egen flåde af lastbiler. Alle vores lastbiler er nye modeller med den nyeste teknologi, som bl.a. giver en stor brændstofbesparelse, ved levering af vores produkter. Vi forsøger ikke at køre med halve læs, og derved skal endnu en kørsel.

 

Kvaliteten er altid i top

Danpor A/S har i en lang årrække er partner med BASF i Tyskland. BASF leverer alle vores råvarer, og som gør at vi altid leverer EPS-produkter i højeste og bedste kvalitet.

Alle vores plader leveres i brandklasse E.

Det er vigtigt for Danpor A/S, at kvalitet og service altid er i højsædet. Vi har stor fokus på vores kunders ønsker og behov.