Biomass Balance BASF

Biomass Balance

Vi har gennem BASF adgang til deres miljøvenlige alternativ til de klassiske EPS-perler nemlig Styropor® BMB og Neopor® BMB, som er fremstillet efter Biomass Balance metoden. En fremstillingsmetode, som giver op til 80% reduktion i CO2 aftryk, i forhold til standard EPS-produkter. 

Biomass-balance metoden betyder, at fossile ressourcer, der kræves til fremstilling af EPS, erstattes med vedvarende råmateriale som organisk affald i produktionen. Produktions-metoden sparer værdifulde ressourcer og reducerer samtidig op til 80% af COudledningen, sammenlignet med standard EPS-produkter – og så er det 100% genanvendelig!

BASF website

Se løsblad Neopor® BMB

Se løsblad Styropor® BMB

 

 

Bæredygtighed og miljø

Danpor A/S arbejder hele tiden på at kunne levere den mest miljørigtige løsning. Derfor har vi valgt at tilbyde isolering produceret med Styropor® BMB. Alle biomassebalancerede (BMB) produkter er certificeret under REDcert-standard.

BASF var den første virksomhed, der fik et produkt godkendt i overensstemmelse med den nye REDcert2-standard for den kemiske industri i 2018.

REDcert standarderne fokuserer på reduktion af drivhusgasser gennem værdikæden, bæredygtig arealanvendelse, land use change, beskyttelse af bl.a. natur og social bæredygtighed for råvareproduktion. REDcert kræver en minimumbesparelse af drivhusgasemissioner på 60% fra januar 2018. Alle biomasser og færdig brændsel skal overholde  bæredygtighedsprincipperne.