Historie

Historie

Danpor A/S er en dansk privatejet virksomhed, som i mere end 20 år har produceret og leveret kvalitetsdygtige EPS-produkter til hele byggebranchen i Danmark. Produktionen har altid foregået på vores danske, privatejede og højteknologiske fabrikker, som vi hele tiden forsøger at udvikle.

Hos Danpor A/S består vi i dag af et kompetent, kvalitetsbevidst og servicemindet team. Over 20 års erfaring har budt på mange forskellige opgaver, hvilket gør, at vi i dag godt tør kalde os eksperter indenfor faget.

Igennem vores historie har vi gennemgået flere forskellige udviklingsfaser, som har gjort, vi i dag står med en viden og ekspertise udover det sædvanlige. Virksomheden blev oprindeligt stiftet tilbage i 60érne af Hans Petersens far, som beskæftigede sig med EPS til mosunderlag. I 90érne blev virksomheden overtaget af Hans Petersen og flyttet til Hornslet. Hans Petersen tilføre virksomheden ny energi og nytænkning, og fik hurtigt produktionen udvidet med fiskekasser og sidenhen gulvisolering. I dag producerer virksomheden alene gulvisolering og EPS-perler til byggeindustrien.

Med vores EPS-produkter sørger vi for, at skræddersy løsninger i samarbejde med vores kunder. Vi sikrer vores kunder en skræddersyet behovspakke, således kunden ikke står med store mængder af EPS efter afsluttede byggeprojekter. Vi fokuserer altid på, at sætte kundens ønsker og behov i højsædet, hvilket opnås ved tæt samarbejde, samt levering af produkter i høj kvalitet og til aftalt tid.

Sidste skud på stammen i Danpor A/S er åbning af en produktionsfabrik i Slagelse på Sjælland i foråret 2020, som har styrket vores leveringsmuligheder øst for Storebælt.

 

 

Pr. 1/12-20 har Danpor A/S, som led i et generationsskifte, fusioneret med Neopixels Danmark A/S. Danpor A/S ejes og drives således i dag, udover en medarbejderstab på ca. 25 medarbejdere, af 2. og 3. generation.