Neopixels® systemet – hulmur

Neopor Grafitperler

Neopor® er det bedste valg indenfor isolering. De grå grafitperler adskiller sig fra almindelige perler ved deres form og det optimerede grafitindhold. Grafit reflekterer varme, hvorved isoleringsværdien er 20% højere.

Unik form

Neopor®-perlens form er anderledes end almindelige EPS-perler. Alle Neopor®-perler er ovale, fladere og næsten lige store, og går derfor bedre i indgreb med hinanden. Isolationsværdien forøges som følge af mindre luft mellem perlerne.

Neofixx bindemiddel

Neofixx® er et avanceret, vandbaseret bindemiddel, som sikrer en stabil forbindelse mellem neopor®-perlerne og sikrer, at de holdes på plads. Neofixx® er udviklet på laboratoriet hos Neopixels PH Insulation® i Holland, og adskiller sig fra andre bindemiddelstyper ved dets unikke egenskab. 

Bor-diameter

Neopixels® indblæses i hulmuren som standard gennem et hul med en diameter på 14 millimeter. Det lille hul reducerer risikoen for skade på facadens mursten (andre systemer indblæses som standard gennem huller med en diameter på 22 millimeter). Neopixels® indblæses med en diameter helt ned til 12 millimeter.

Patenteret påfyldningspistol

En særlig påfyldningspistol anvendes til at blæse Neopor®-perler og Neofixx® ind i hulmuren i et meget præcist forhold. Der udøves ikke tryk på muren. Kombinationen udgør Neopixels® – hulmursisolering.

Unik struktur

En neopor®-perle indeholder over 3000 lukkede luftceller. Hverken luft eller vand kan gennemtrænge denne lukkede struktur og kan sammenlignes med en varm, tyk vinterjakke: Jakken holder dig varm, fordi der er luft i den. Takket være disse egenskaber opnås der ved anvendelse af Neopixels® systemet en højere isolering pr. kvadratmeter. 

Neopor - det ideelle isolringsmateriale

Neopor® tilhører den tredje generation af Neopor® grafitperler. Det hele startede i 70érne med de hvide HRL+ perler, som anvendtes til hulmursisolering.

I 1997 introducerede BASF en innovativ opfindelse: grå grafitperler. Ca. 5 år senere produceredes de første grå HR++ perler til hulmursisolering.

Nu kalder vi det ikke længere perler, men Neopor®


1. Første generation grå perler HR++

2. Anden generation grå perler

3. Tredje generation Neopor® Triple HR

Grafit

Ved at tilføje grafit til isoleringsmaterialet opnås en bedre kulde- og varmereflektsion. Det betyder, at Neopixels® isolerer over 20% bedre end traditionelle isoleringsmaterialer og dermed er det mere energibesparende.

Grafit reflekterer varme,
hvorved isoleringsværdien er 20% højere.

 

Se dokumentation